do not visit
50% rabattKode: KORTNO
Trykt lokalt i Norge og 1–2 dagers leveringstid
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Communion Invitations

Communion Thank You Cards

Fantastisk kvalitet

Velg et papir som passer ditt behov: standard papir gir en glatt overflate og vakker finish, glanset papir fremhever fargene, og hvitt ekstra matt papir er utmerket for kort uten bilder.

Foliering

Oppgrader kortene med foliering! Du kan velge mellom gull, sølv eller kobber, alt ettersom hva som passer til anledningen og smaken din.

Runde hjørner

Med runde hjørner gir du kortene et enda mer ekslusivt preg. Våre kort med avrundede hjørner er populære på grunn av deres unike utseende og holdbarhet.

Det lille ekstra

Velg premium konvolutter for en enda mer luksuriøs følelse. Lages med synlig tekstur og naturfiber.. Legg til en elegant touch på kortene dine med konvolutter som skiller seg ut med sin luksuriøse utseende, og imponerer gjestene dine.

Invitasjoner til nattverden

Invitasjoner til nattverd i Norge fra OptimalprintNattverden er en åndelig anledning som mange mennesker over hele Norge står nær. Som med mange viktige milepæler, krever denne anledningen også en stor feiring. Og den feiringen krever unike invitasjoner til nattverden.

Lag personlige nattverdskort på plattformen vår for å sende til dine venner, slektninger og bekjente. La dem få vite hvor mye deres tilstedeværelse på ditt barns første nattverd betyr for deg. Inviter dem til å bli med deg og din familie på denne lykkebringende dagen og gi deres velsignelser til barnet.

Slipp kreativiteten din løs med unike destinasjoner for invitasjoner til nattverd!Nattverden er en fantastisk anledning for familier å komme sammen og feire et barns innvielse i kirken og markere begynnelsen på deres religiøse og åndelige reise gjennom tro og tradisjon.

Lag vakre invitasjoner til nattverd på vår plattform ved å bruke vårt online-designverktøy og velg fra vårt utvalg av tilpassbare tradisjonelle og moderne designmaler. Disse malene er tilgjengelige med enkle, men sofistikerte design som har foliering og hellige symboler som kors og duer er perfekt for å formidle seremonienes høytidelighet. Utforsk disse malene og velg den som appellerer til din estetikk for anledningen.

Invitasjoner til nattverd for jenterPlanlegger du din datters første nattverd snart? Lag imponerende invitasjonskort for nattverd for anledningen lett på vår plattform.

Våre hellige nattverdinvitasjoner for jenter er laget med delikate design og myke, pastellfarger som perfekt fanger uskylden og renheten i barndommen. Kortene våre kan tilpasses med bilder av datteren din. Foliering er tilgjengelig i tre farger. Lag de personlige kortene dine med ditt tilpassede design eller bruk en av malene våre, og inviter dine nærmeste og kjære til å bli med deg på denne spesielle dagen når datteren din tar fatt på hennes åndelige reise.

Invitasjoner til nattverd for gutterMerk din sønns første nattverd med skreddersydde kort til nattverd. Siden dette er en spesiell anledning når du er vitne til sønnen din som begynner på sin religiøse og åndelige reise, fortjener den en feiring i nærvær av alle dine venner, familie og slektninger.

Utvid en inderlig invitasjon til alle med våre tilpassbare invitasjoner til nattverd for gutter, som kommer i forskjellige stiler og farger. Bruk en av malene våre og tilpass den med dine egne bilder og andre detaljer. Har du ditt eget design? Bare last opp filen, så trykker vi det med en profesjonell finish.

FAQ

1. Hva er en invitasjon til nattverd?

En invitasjon til nattverd er en formell invitasjon som sendes til familie, venner, kolleger og bekjente for å informere dem om seremonien og innbydelse til å delta på den. Siden nattverd er en religiøs anledning som markerer innledningen av et barn i den katolske kirken, fortjener det en gledelig feiring i nærvær av kjære. En nattverdinvitasjon blir dermed brukt som en formell invitasjon til denne feiringen.

2. Når skal jeg sende ut invitasjoner til nattverd?

Du bør sørge for å sende ut invitasjonene til nattverd noen måneder, helst 4–6 måneder, før den store dagen. Dette sikrer at gjestene dine får nok varsel til å planlegge dagen og andre forpliktelser slik at de kan delta på feiringen din. Forhåndsvarsel hjelper også gjester som skal reise langveisfra med å bestille fly og overnatting i god tid.

3. Hvilken informasjon skal inkluderes i en invitasjon til nattverd?

Dine invitasjoner til nattverd bør inneholde viktig informasjon om arrangementet som dato og klokkeslett for arrangementet, arenaen og hvem som er vert for arrangementet. Du bør også vurdere å legge til RSVP-detaljene for bedre planlegging. Ta med en e-postadresse eller et telefonnummer slik at gjestene dine vet hvordan de kan svare på invitasjonen din.

4. Hvordan lager jeg en invitasjon til nattverd?

Å lage dine personlige invitasjoner til nattverd er enkelt med vårt online designverktøy. Velg mellom vårt utvalg av tradisjonelle og moderne designmaler og velg den som best passer til din estetikk for anledningen. Deretter legger du til barnets bilde og tilpasser det med opplysninger om begivenheten. Du kan også laste opp ditt eget design, så trykker vi det på premium papir for en profesjonell finish.

5. Når kan jeg få mine invitasjoner til nattverd levert?

Du kan forvente at bestillingen din kommer inn 2–4 dager fra bestillingsdatoen. Vi trykker alle våre invitasjoner til nattverd lokalt og så nær din beliggenhet som mulig. Dette hjelper oss med å skape invitasjoner av høy kvalitet for ditt spesielle øyeblikk raskt og effektivt, slik at det blir enda enklere og mer gledelig å feire barnet ditt.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt