do not visit
50% rabattKode: KORTNO
Trykt lokalt i Norge og 1–2 dagers leveringstid
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Fantastisk kvalitet

Velg et papir som passer ditt behov: standard papir gir en glatt overflate og vakker finish, glanset papir fremhever fargene, og hvitt ekstra matt papir er utmerket for kort uten bilder.

Foliering

Oppgrader kortene med foliering! Du kan velge mellom gull, sølv eller kobber, alt ettersom hva som passer til anledningen og smaken din.

Runde hjørner

Med runde hjørner gir du kortene et enda mer ekslusivt preg.

Det lille ekstra

Velg premium konvolutter for en enda mer luksuriøs følelse. Lages med synlig tekstur og naturfiber.

Takk Nattverdskort

Første kommunion er en utrolig spesiell milepæl som du ønsker å markere på riktig måte sammen med familie og venner. Takk-kort for kommunionen er en enkel og meningsfull måte å takke dem som deltok i din første kommunion og dele gleden over det. Les videre for å lære mer om hvordan disse kortene fungerer, hva de bør inneholde, og hvordan du kan lage dine egne med Optimalprint.

Hva er kommunion?Kommunion, også kjent som nattverden, er en sakrament i den kristne tro som symboliserer Jesu siste måltid med disiplene før hans død. Som det står skrevet i Bibelen, ba Jesus sine disipler om å minnes ham gjennom denne rituale hver gang de spiste brød og drakk vin. Denne handlingen for å minnes feires under messen eller kommunionstjenesten i mange kristne trossamfunn.


Brødet og vinen som serveres, betraktes som symboler på Jesu legeme og blod, og de som deltar i kommunionen, tror at de mottar Kristi legeme og blod, et tegn på åndelig enhet. For unge mennesker er første kommunion en rituell overgang. Det markerer begynnelsen på fullt medlemskap i den kristne kirke og symboliserer en spesiell forbindelse med Jesus Kristus.

Hvordan kommunion takkekort fungererFamilie, venner og medlemmer av menigheten deltar i en ung persons første kommunion for å være med på deres feiring av trosengasjementet. Arrangementet består vanligvis av en seremoni der den unge personen tar kommunion, etterfulgt av en mottakelse. For mange familier er det vanlig å sende en takkemelding til deltakerne noen dager eller uker etter samlingen. Dette er ikke bare for å uttrykke takknemlighet for deres tilstedeværelse under første kommunion, men også for å formelt markere det. De første kommunion takkekortene fungerer ofte som minner lenge etter at de er sendt og mottatt.


Første nattverd takkekort kan se forskjellige ut avhengig av enkeltpersoners personlige smak og stil. Noen er formelle og tradisjonelle, mens andre har en mer moderne eller unik estetikk. Men uansett tilfellet, inkluderer alle kort vanligvis de samme grunnleggende elementene:

TakkebudskapDen første og mest åpenbare delen av et takkekort for nattverd er et takkebudskap. Hvordan det ser ut er helt opp til avsenderen, selv om mange velger en enkel uttalelse som "Takk for at du feiret min første nattverd sammen med meg" eller "Takk for bønnene og støtten på min spesielle dag."

NattverdsdetaljerDen andre delen av takkekort for første nattverd inneholder vanligvis nattverdsdetaljer. Dette inkluderer viktige datoer som når ritualet fant sted, hvem som forrettet det, og hvor det skjedde (f.eks. kirke eller hjem).

SignaturTil slutt blir første nattverd-kort vanligvis signert av den som deltar i nattverden og deres foreldre. Dette markerer formelt avslutningen på budskapet og indikerer at det kommer fra dem.

BilderBilder er en valgfri del av takkekort for første nattverd, men absolutt verdt å inkludere hvis du har flotte bilder fra arrangementet.

BibelversNoen velger å inkludere et bibelvers eller sitat som er relatert til betydningen av nattverden i takkekortene for første nattverd.

Lag dine egne personlige nattverdskortMens noen butikker selger ferdiglagde pakker med takkekort for første nattverd, er ikke disse like spesielle som å lage dine egne. Med Optimlaprints' nettressurser hjelper vi deg med å lage personlige takkekort for første nattverd som vil bli husket og verdsatt i årene som kommer. Våre profesjonelle tjenester kan hjelpe deg med å lage unike, tilpassede kort for din spesielle dag som representerer deg, fordi takkekort for nattverd bør være mer enn bare et takk.


Det beste er at du ikke engang trenger å forlate komforten av ditt eget hjem for å komme i gang. Alt du trenger er tilgang til en datamaskin eller mobil enhet. Derfra har du muligheten til å designe dine egne takkekort for første kommunion akkurat slik du ønsker ved å bruke en av våre eksisterende maler.


Her er en trinnvis oversikt over hvordan prosessen fungerer:

Velg en grunnmalBegynn med å velge en av mange takkekortmaler for kommunion. Optimalprint har et utvalg av alternativer, for eksempel spesifikt utformet for jenter, for gutter, noen med bilder og noen uten bilder. Med et slikt utvalg vil du finne dine perfekte takkekort for kommunion på et blunk. Men det er ikke alt, disse kortene kommer også i flere konfigurasjoner - brettede, enkelsidige og dobbeltsidige. Du kan til og med velge en papirfinish, som blank eller ubehandlet.

Tilpass designet dittNeste trinn er enda morsommere - å være kreativ. Du kan tilpasse dine takkekort for kommunion ved å legge til tekst, bilder og annen grafikk. For eksempel kan du legge til dine egne bilder fra kommunionsseremonien eller et meningsfylt sitat fra Skriften. Du kan til og med tilpasse fargene og skriftstilene for teksten med vår brukervennlige redigeringsverktøy.

Godkjenn og skriv utDet tredje trinnet er å korrekturlese designet ditt og sjekke om dine takkekort for kommunion ser ut og høres ut slik du hadde tenkt. Selv om det kan virke unødvendig, er det i ditt absolutte beste interesse å gå grundig gjennom takkekortene for kommunion med en fin kam. På den måten kan du oppdage eventuelle åpenbare skrivefeil eller bilder av lav kvalitet som kan ha sneket seg gjennom.


Hvis og når du er fornøyd med designet ditt for takkekortene for kommunion, kan du legge inn bestillingen og få kortene sendt til deg. Optimalprints raske levering sørger for at takkekortene for kommunion vil ankomme i en fei.


Optimalprint er stolte over å bidra til å skape takkekort for første kommunion med bilder som mottakerne vil ta vare på for alltid. Målet vårt er å gjøre prosessen med å lage personlige takkekort for kommunion så enkel og stressfri som mulig. Utforsk vårt utvalg av takkekort for kommunion og kom i gang. Med Optimalprint kan du lage de vakreste og mest meningsfulle takkekortene for kommunion med bare noen få klikk!