do not visit
50% rabatt på FotoplakatKode: PLAKATNOPROMO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få plakatene dine i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Produseres i Norge – Rask levering
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Pynt opp med personlige plakater

1 Velg format:
2 Velg størrelse:
Personaliser

Pynt opp veggene dine

Skap glede med bilder

Noen bilder skaper glede - hver dag. Velg dine beste minner og skap glede i hverdagen. Lag en montasje med bilder fra barndommen for å minnes om svunnen dager, eller bruk en kombinasjon av skole, høyskole og nyere bilder for å fange overgangen gjennom livets stadier. Optimalprint bruker de fineste kvalitetsmaterialene for å gi deg et ferdig produkt som vil tåle tidens tann.

Fantastisk kvalitet til god pris

Plakatene produseres med førsteklasses blekk og papir.
Trykkes lokalt, slik at du kan lage din gallerivegg til en rimelig pris.

Trykket lokalt. Rask levering

Plakatene produseres med miljøvennlig papir og så nær deg som mulig. Dette reduserer karbonavtrykket, og er bra for planeten og for oss alle.


Pynt opp med personlige plakater

Personaliserte plakater fra Optimalprint

Hvis du vil gi liv til veggene dine, har Optimalprint alt du trenger. Gi interiøret din en oppfriskning og utfold din indre kreativitet med foto plakater. Med så mange motiver der ute, er det lettere sagt enn gjort å velge noe som alle i hjemmet vil like with for ikke å nevne en plakat som virkelig viser din stil og personlighet. Med vår tilpassede plakatservice gjør vi opplevelsen enklere for deg. Det har aldri vært enklere å finne oppsiktsvekkende plakatmotiv som passer hele familiens preferanser.


Hos Optimalprint trenger du bare å laste opp et valgfritt bilde, velge mellom vårt utvalg av motiver, og deretter velge ønsket størrelse. Det er virkelig så enkelt å designe og lage dine egne plakater. Alternativt kan du bla gjennom våre Studio Selection-trykk og velge blant våre mest eksklusive kunstverk. Vi har også et utvalg av materialer å velge mellom, inkludert lerret, metall, tre og akryl, samt forskjellige størrelser, for å sikre at dine plakater passer til det tiltenkte rommet. Det er også verdt å nevne at vi kun bruker førsteklasses trykkeprosesser og de beste materialene for å garantere skarpe bilder og fargerike utskrifter.


Etter utskrift vil dine personlige plakater bli pakket og sendt til deg innen kort tid. Hvis du vil gi liv til veggene dine, fortsett å bla f for å finne inspirasjon og begynne på dine egne plakattrykk.

Lag plakater for å gjøre et hus om til et hjem

Soverom, bad, kontorer, korridorer, kjøkken og mer - nesten hvert rom i huset kan bli forvandlet med våre plakattrykk.Enten du vil gjenskape et minne, legge til litt farge eller slippe løs kreativiteten din, har personlige plakater fra Optimalprint noe for alle.

Inspirerende kontorer

Uansett om du jobber hjemmefra, har en hybrid stilling eller har familie som studerer med lekser og eksamener, trenger kontoret ditt en rolig, men motiverende atmosfære. Det er akkurat det et ekte kunstverk eller en personlig foto plakat kan gi deg. Du kan velge noe fra vår kunstsamling, dekorere rommet ditt med et motiverende sitat, eller bruke et bilde fra din favorittferie for å hjelpe deg å fokusere og jobbe.

Koselige soverom

Riktig atmosfære på soverommet kan gjøre underverker for søvnen din. Feil atmosfære kan gjøre deg gretten og uavslappet. Av denne grunn sier vi velg plakater som er beroligende og betyr noe for deg. Med vårt utvalg av liggende, stående eller firkantede plakater, finner du alltid et ferdig produkt ethvert rom.

Innbydende kjøkken

Hjemmets hjerte og midtpunkt. Kjøkkenet spiller en stor rolle i hver eneste husholdning. Trykte plakater vil bidra til å forbedre selv de kjedeligste veggene med et utvalg av design og farger. Lek med lerret, metall og pleksiglass for å finne det som passer din stil best.

Praktiske ganger

Ganger og entreer​​ må være innbydende, men de er ofte et sted der veggene kan være kjedelige. Med våre plakater kan du bringe gangen til liv samtidig som du fremhever din personlighet with selv i de minste rom. Lerret og bilder på tre er spesielt iøynefallende og kan få samtalen i gang når folk passerer.

Innbydende stuer

Stua er et sted hvor alle samles for å se på TV, prate med venner og familie, og nyte god mat og drikke. Derfor er det et ideelt sted å vise frem personlige bilder og kunstverk. Hos Optimalprint har vi et utvalg av stiler og materialer å velge mellom, slik at du kan finne plakater som komplimenterer ditt interiør.

Tilpassede plakater, uansett stil

Hos Optimalprint kommer våre tilpassede plakater i en rekke størrelser, stiler og orienteringer. Velg mellom firkantet, portrett eller landskap, og velg et materiale som passer til dekoren i hjemmet ditt. Hvis du er mer interessert i forhåndsdesignede personlige plakater, vil du like vårt utvalg av imponerende alternativer. Bla gjennom våre plakater på nettet, velg ditt foretrukne motiv, og bestem deretter størrelse og materiale for dine fotoplakater.

Lerretsbilde

Foto på lerret er et rimelig og populært valg når det kommer til kunstverk i hjemmet. Vi bruker premium skriverteknologi for å fange hver eneste detalj fra ditt bilde eller kunstverk. Vi sørger også for en høykvalitetsfinish hver gang, uansett størrelse på plakaten.

Bilder på pleksiglass

Vi tilbyr plakater direkte på akrylglass for et klassisk utseende. Egnet for stuer, gangarealer, kontorer og mer. Disse bildene er ideelle for ethvert type rom. For et ekstra spesielt kunstverk kan du designe en med flere bilder og skape et midtpunkt som alle vil få glede av.

Bilder på aluminium

Våre plakattrykk i aluminium betyr at bildene dine trykkes med sterke farger og skarpe detaljer. Den moderne stilen er et populært valg i ethvert hjem. Disse utskriftene trykkes direkte på metall for å skape et moderne veggbilde. Du behøver ingen tidligere designkunnskap. Bare velg ditt design, størrelse og ramme, så ordner vi resten.

Bilder på tre

Våre bilder på tre er ideelle for de som ønsker å gjenskape en rustikk stil og følelse i hjemmet sitt. Velg mellom forskjellige tykkelser på 10 mm eller 20 mm samt orientering og størrelse på bildet ditt. Foto trykt på tre som henges i stuen og gangen bidrar til å løfte atmosfæren i hjemmet ditt.

Små og store plakater for ethvert budsjett

Hos Optimalprint har vi ikke bare et stort utvalg fotoplakater og kunstverk, samt forskjellige plakatstørrelser, men vi garanterer også de laveste prisene. Uansett budsjett og interiørstil, er det sikkert at du finner plakatdesign som passer deg. Du trenger ikke engang å ha brukt vårt designsystem eller være spesielt kreativ. Bare last opp bildet ditt, velg mal, størrelse, materiale og orientering, så leverer vi plakatene dine på døren før du vet ordet av det.

Slipp løs kreativiteten med Optimalprint

Kunstverk i hjemmet er en rask og enkel måte å transformere interiøret ditt på. Det skaper en innbydende og avslappende atmosfære, samtidig som det viser frem din egen personlighet og stil. Du kan ta det et skritt videre også, med personaliserte plakater.


Hvis du leter etter fotoplakater for hjemmet ditt with i lite eller stort format with har vi alt du trenger. Bare velg ditt favorittbilde eller kunstverk, og velg deretter størrelsen og materialet på plakatene dine. Vi tar oss av resten with det er virkelig så enkelt. Vær kreativ i dag og gi huset ditt en personlig plakat fra Optimalprint.