do not visit
Trykt lokalt i Norge og 1–2 dagers leveringstid
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Den mest minneverdige julegaven er personlig

Lag julegaver tidlig i år.

Gi dine beste minner på fotoprodukter i gave

Gaver til familien din

Det er ingenting bedre enn å gjenoppleve øyeblikkene som får familien til å smile. Gjør disse øyeblikkene og bildene om til en vakker veggkalender eller en personlig fotobok med minner fra året som har vært.

Gaver til vennene dine

Vil du vise dine venner at du bryr deg? Lag en collage på plakat eller lerret med bilder av favorittstundene dere har delt i lag, eller gi dem en personalisert vannflaske eller reisekopp.

Gaver til de små

Noen ganger er det de små tingene som får de små til å føle seg spesielle. Legg til barnas navn på klærne deres eller lag et helt unikt design. Skap magi ved å lage kopper med bilder, tekst og grafiske elementer som vil dukke opp akkurat som julemagi!

Gaver til meg

Glem ikke deg selv i år. Velg fra et utvalg av produkter og design, tilpass dem med bilder, tekst eller en av våre kule og trendy design, så vil du skille deg ut umiddelbart.

Plus dekker julehandelen din i år og inn i 2024

Julen er tiden for å gi, og Plus er her for å hjelpe. Meld deg på Plus for å få FRI frakt i hele 12 måneder – fra og med hele julehandelen. 🎁 Gi alle på listen din en gave de vil huske i mange år fremover, samtidig som du holder kostnadene nede. Les mer

Velg en perfekt gave

Personlige julegaver som viser at du bryr deg

Hvis du leter etter den perfekte gaven til familien, en bestevenn, din favorittlærer eller noen andre, så har vi det du trenger med våre personlige julegaver . Vårt utvalg av personlig tilpassede julegaver er den perfekte måten å vise dine nærmeste at du tenker på dem. Vi har alt fra kort og fotobøker til kopper, mobildeksler, vakker veggdekor og plakater. Her finner du noe for ethvert budsjett og stil.


Enten du er ute etter originale julegaveideer eller vil ha morsomme skreddersydde gaver som ikke blir glemt like fort som de åpnes, så vil du finne noe som passer hos Optimalprint. Sjekk ut vårt brede sortiment av unike gaver og gjør denne julen til en minnerik tid.

Stort utvalg av personlige julegaver

Hos Optimalprint tilbyr vi personlig tilpassede julegaver for enhver smak – fra veggdekor og fotobøker til kopper, mobildeksler og klær. Hvert eneste produkt kan tilpasses, og på enkelte produkter kan du også legge til en personlig hilsen. Med et bredt utvalg av størrelser, materialer og eksklusive tilvalg kan du virkelig gjøre gavene dine unike og perfekt tilpasset mottakeren.


Er du klar til å spre litt juleglede? Fortsett å lese for å oppdage Optimalprints utvalg av personlige julegaver.

Fotobøker

Julegaver blir ikke mye bedre enn en personlig tilpasset fotobok. Vis frem de spesielle minnene gjennom årene med en personlig gave som garantert kommer til å bli tatt godt imot. Velg mellom syv forskjellige formater, og opptil 200 sider, hardt eller mykt omslag, samt kvadratiske og rektangulære design.

Veggdekor

Hvis du leter etter personlige julegaver, så bør du sjekke ut veggdekor fra Optimalprint Studio Selection. Fra plakater til fotolerret; det finnes et bredt utvalg av imponerende kunstverk som du kan tilpasse ved å tilpasse størrelsen, materialet og retningen. Du kan til og med lage ditt eget design ved å laste opp favorittbildene dine og lage ditt eget bilde på leret, bilde på tre, bilde på alminium, bilde på skumplate, bilde pleksiglass, fotolerret eller plakater. Hvem skulle tro at det var et så stort utvalg når det kom til personlige festlige gaver?

Kopper

Personlige kopper er ideell for mødre, pappaer, besteforeldre, lærere og de fleste andre voksne som setter pris på en varm kopp te eller kaffe! Med en rekke reisekopper og keramiske kopper samt muligheten til å legge til ditt eget bilde, vil disse personlige julegavene garantert imponere. Du kan til og med legge til tekst og grafikk for den ultimate prikken over i-en.

Mobildeksler

Ser du etter et personlig mobildeksel pyntet med initialer og grafikk eller ønsker å vise frem dine favorittbilder fra sommerferien? Våre telefondeksler er fantastiske personlige julegaver og passer perfekt til de fleste telefonmodeller. Dessuten er det en fin måte å vise frem din personlighet og stil på.

Klær

Vårt utvalg av klær som kan tilpasses er et perfekt valg som personlige julegaver til henne og personlige julegaver til ham. Vi har alt fra sportsklær til babyklær og barneklær, hettegensere, gensere og T-skjorter. Velg mellom en rekke stiler og størrelser, last opp ditt eget design, eller velg noe for din smak fra våre ferdiglagde design.

Vesker

Leter du etter personlige gaver til mamma til jul? Våre handlenett passer for anledningen. De er laget av slitesterk kanvas, som er lett å vedlikeholde. Du kan tilpasse hvert handlenett med bilder og tekst. Alternativt kan du bla gjennom en av våre fantastiske design og lage praktiske personlige gaver som kan brukes til shopping og mye mer.

Spre juleglede

Julen er en tid for å gi, men med så mange gaveideer der ute, er det utfordrende å finne noe som føles spesielt. Det er her Optimalprints utvalg av gaver kommer inn. Enten du leter etter skreddersydde festlige gaver til mamma, pappa, eller du bare har lyst til å unne deg selv noe, så kan du boltre deg i et vell av valg.

Familie

Det finnes ikke noe bedre enn å samle familien under julehøytiden. Takket være våre personlig tilpassede julegaver, kan du mimre tilbake på året som har gått med en gave for anledningen. Skap veggdekor med favorittbildene dine, eller design en kalender for det kommende året med babybilder av familens nyeste medlem. Du finner noe til alle på Optimalprint, fra personlige julegaver til mamma til skreddersydde gaver til pappa og julegaver til barna.

Venner

Finnees det en bedre måte å vise vennene dine at du bryr deg på enn med personlige julegaver du har laget selv? Fra fotobøker til morsomme T-skjorter, telefondeksler og personlige julekort. Her finner du noe som passer enhver stil og budsjett. Du kan til og med skaffe deg en matchende gave for å vise hvor godt forhold dere har!

Barn

La oss innse det – barn er omgitt av leker som de snart kommer til å vokse fra seg. Så hva med å kjøpe personlige julegaver som de kan beholde for alltid? Enten det er en bildebok av deres milepæler eller et personlig krus som de kan bruke i mange år fremover, så er det noe barna garantert kommer til å bli gald i, og det vil også foreldrene deres.

Deg selv

Hvem sa at du måtte utelates fra gavelisten? Vi skal ikke fortelle om ikke du gjør det. Enten du vil ha et nytt handlentt eller stoffveske, mobildeeksel eller noen bilder på veggen for å blåse nytt liv i interiøret ditt, så finnes det en personlig julegave til alle hos Optimalprint – inkludert deg selv. Du fortjener det!

Personlig tilpassede julegaver alle vil elske

Med våre tips til personlige julegaver kan du vise dine nære og kjære at du tenker på dem under høytiden. Enten du vil takke for støtten deres eller få dem til å le med en morsom gave, så er vårt utvalg av skreddersydde julegaver akkurat det du trenger.


Det har aldri vært enklere å tilpasse gavene dine. Bare velg favorittbildet ditt, last det opp til redigeringsverktøyet vårt, og velg så noen små justeringer som størrelse, materiale og tilvalg for en eksklusiv finish. Alle produktene våre trykkes her i Norges og vi garanterer rask levering.


Optimalprints utvalg av personlig tilpassede gaver fjerner stresset fra julehandelen. Gavene våre er virkelig unike, rimelige og av høyeste kvalitet. Enten du foretrekker moderne gaver eller ønsker noe stort og som fanger oppmerksomhet, så har vi en rekke personlige julegaver for alle. Kjøp personlige julegaver nå for å gi gaver som gir litt ekstra juleglede.